Χρήσιμες Πληροφορίες

Δημοφιλή προϊόντα

Ενοικίαζονται Αποστειρωτές 3 μήνες

Μεταχειρισμένο

Ενοικιάζονται αποστειρωτές Momert @ Dr'Brown's

Περισσότερες λεπτομέρειες

10 προϊόντα σε απόθεμα

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

15,00 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Momert:3μήνες 15€

Ο Momer Aqua Αποστειρωτής έχει ένα  ράφι  για φιάλες και αξεσουάρ.
Το υλικό της πλάκας της βάσης είναι από ανοξείδωτο χάλυβα.

Προδιαγραφές:
-Ελεγχώμενη λειτουργία από επεξεργαστή, αποστειρώνει τα μπιμπερό και αξεσουάρ σε 8-10 λεπτά. Η υψηλή θερμοκρασία του ατμού σκοτώνει ταχύτατα τα επιβλαβή βακτήρια.
- Μοναδικός σχεδιασμός: μπορείτε να αποστειρώσετε μέχρι και 6 μπιμπερό σε ένα χρόνο. Εύκολο να καθαριστεί.
- Αντιρυπαντικό σύστημα: η Momer Aqua Sterilizer περιέχει ένα ειδικά σχεδιασμένο  φίλτρο που πιάνει το βρώμικο νερό ήδη . Με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται η εκ νέου μόλυνση μέσω του συστήματος αποστείρωσης.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
- Κύρια τάση, συχνότητα: 220 V, 50 Hz
- Ισχύς: 400 W
 
- Μέγεθος: 210x210x275 mm

...............................................................................................................................................

Dr'Brown's:

Dr Brown AC043 ηλεκτρικός αποστειρωτής ατμού Led:3 μήνες 20€

Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει έναν απλό , εύκολο και αξιόπιστο τρόπο για την αποστείρωση των μπιμπερό dr brown’s και των εξαρτημάτων πριν το τάϊσμα του μωρού σας.Αυτή η συσκευή λειτουργεί μετατρέποντας το νερό βρύσης σε θερμότητα με έντονο ατμό που σκοτώνει τα κοινά μικρόβια του σπιτιού.Χωράει 6 μπιμπερό Dr brown’s ανεξαρτήτου μεγέθους συμπεριλαμβανομένων όλων των εξαρτημάτων τους.Μπορούν επίσης να αποστειρωθούν τα περισσότερα μπιμπερό άλλων εταιρειών.Επίσης μπορεί να αποστειρώσει διάφορα αντικείμενα και αξεσουάρ όπως πιπίλες, παιχνίδια, κούπες, σκελυη και θήλαστρα!Θα πρέπει να μπορούν να αντέξουν το βραστό νερό για να αποστειρώνονται σε αυτή τη μονάδα.Να ελέγχετε πάντα αν προβλέπεται η διαδικασία της αποστείρωσης από τον κατασκευαστή των προϊόντων.

Αξεσουάρ

3 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Αξεσουάρ

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Είδατε πρόσφατα