Χρήσιμες Πληροφορίες

Δημοφιλή προϊόντα

Zazu Ζωάκι Νανουρίσματος με Λευκό Ήχο,Μελωδίες & Φωτάκι νυκτός-Γατούλα Katie

ZA-ΚΑΤΙΕ-0

Νέο προϊόν

1 Προϊόν σε απόθεμα

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

44,90 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Η Katie η γατούλα, είναι μουσικό λούτρινο λευκών ήχων και φωτάκι νυκτός μαζί. Φροντίζει ώστε τα παιδιά να μην φοβούνται το σκοτάδι αφού η κοιλίτσα του λούτρινου ανάβει με το πιο γλυκό φως αναπαράγοντας ταυτόχρονα ήχους και μελωδίες. 

Πιο συγκεκριμένα η Katie λειτουργεί ως/με :

 Φωτάκι Νυκτός

Ο Max, ο Bo και η Katie περιέχουν αποσπώμενη συσκευή μέσα στην κοιλιά τους η οποία φροντίζει ώστε να δίνει αυτό το υπέροχο φως κατά την διάρκεια της νύχτας. Η αντίθεση του φωτός ρυθμίζεται σε 2 διαφορετικά επίπεδα.

 Μουσικό Λούτρινο

Το γλυκό φωτάκι νυκτός λειτούργει και ως μουσικό λούτρινο το οποίο αναπαράγει αυτόματα 3 διαφορετικούς ήχους. Στους ήχους συμπεριλαμβάνονται νανουρίσματα, lounge μελωδίες και ήχοι φύσης. Η ένταση της μουσικής προσαρμόζεται σε δύο διαφορετικά επίπεδα.

 Αισθητήρας Ήχου

Το φως και οι μελωδίες αναπαράγονται αυτόματα χάρη στον ενσωματωμένο αισθητήρα ήχου ο οποίος ενεργοποιεί το λούτρινο όταν το παιδί αρχίσει να κλαίει.

 Αποσπώμενη Συσκευή

Η συσκευή αποσπάται ώστε να μπορείτε να πλένετε το λούτρινο όταν αυτό χρειάζεται. Όταν το παιδί μεγαλώσει το λούτρινο αυτό μπορεί να παραμείνει ως ο πιο πιστός φίλος του φίλος αφαιρώντας απλά την συσκευή.

 Χρονοδιακόπτης

Το φως και η μουσική απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 20 λεπτά

Αξεσουάρ

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Αξεσουάρ

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Είδατε πρόσφατα